Pe cine sa votez?

|
Aseara stand la povesti cu prietenii mei din Sibiu am dezbatut tot felul de subiecte printre care si politica. M-a surprins faptul ca au dorit sa dezbatem acest subiect, dar ce m-a surprins cel mai tare este urmatoarea afirmatie:
" pai cu cine sa votam - cu Geoana Blegul; cu Vadim Balosul sau cu cel care poarta numele unei buruieni - Antonescu?!" =))
M-a bucurat sa aud ca nu au decat o singura optiune TRAIAN BASESCU.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Stimata doamna, nu inteleg de unde aceasta idee ca un crin ar reprezenta o buruiana. Nu inteleg de ce abordati problema de aceasta maniera. Ar trebui sa acceptati si alte candidaturi chiar daca dvs. sustineti candidatura unui individ despre care foarte multi cred ca nu a facut decat rau acestei tari.

Cu stima, Eliodor Vasilescu

Bettina Rosian spunea...

Daca ati fi citit mai atent ati fi vazut ca nu eu am abordat candidatii asa ci alte persoane.
Eu doar am redat opinia dansilor.
Asa cum dvs v-ati exprimat parerea vis-a-vis de Traian Baesescu asa se exprima si alti cetatenii ai aceste minunate tari.

Doru spunea...

Betina,

oricum ardelenii sunt oameni cu capu' pe umeri si din acest motiv stiu sa aleaga mai bine si mai intelept. Nu degeaba Ardealul este destul de portocaliu...si deci Pro Base!!!!

Anonim spunea...

Stimata doamna, poate nu dvs. ati abordat candidatii asa dar dvs. induceti manipulati opinia publica prin prostiile pe care le spuneti si scrieti.

Domnule Doru sa inteleg ca dvs. sunteti ardelean si de aici toata mandria si prostiile pe care le auzim zilnic ca aia de acolo sunt mai destepti decat cei de aici si toate cele...nu se verifica domnule noi astia din Muntenia si Moldova ducem greul tarii.

Cu stima,

Eliodor Vasilescu