Iresponsabilitatea opozitiei

|
Televiziunile au atentia indreptata spre tot felul de subiecte si interpretari; pe de alta parte este total neglijat subiectul responsabilitatii celor din opozitie: pornind de la decizia PSD de a iesi de la guvernare cand Romania se afla in plina criza si pana la decizia parlamentarilor de a nu sprijini un guvern - in conditiile in care avem nevoia de imaginea unei stabilitati - in plan extern.
Daca opozitia actioneaza in mod atat de iresponsabil in prezent sa credem ca vor actiona altfel in viitor?

Surprize, surprize !

|
http://www.wall-street.ro/articol/Economie/74779/Surpriza-lui-Basescu-Liviu-Negoita-noul-premier-desemnat.html

Video (realitatea.net)

Traian nu este singur, Sectorul 3 este cu el

|
Ceea ce asteptam de multa vreme s-a adeverit astazi. Primarul sectorului 3, Liviu Negoita, cel mai eficient primar din Bucuresti si probabil din Romania a fost desemnat sa scoata Romania din criza politica in care se "balaceste" de ceva vreme.
Este evident o solutie simpla si eficienta in acelasi timp. Din nefericire pentru Romania sunt convins ca opozita "unita" care se afla in campanie electorala agresiva nu va intelege sansa ce i se ofera.
Omul politic Liviu Negoita merita sansa de a demonstra ca se poate mai bine. Trebuie doar sa i se ofere aceasta sansa.

Primarul sectorului 3, Liviu Negoita, premierul desemnat se intalneste cu partidele poltitice

|
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6424241-liviu-negoita-invitat-toate-partidele-parlamentare-negocieri-ora-17-00.htm
|

Si optiunea este clara -PDL-PNL va fi urmatorul guvern!

|
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6418179-traian-basescu-optiunea-mea-este-guvern-format-din-pdl-pnl-premier-democrat-liberal-salariile-pensiile-vor-platite-integral-din-imprumuturi-interne.htm

Crin - baiat fin!

|
Vad ca apelativul de buruiana si blegul sunt un pic cam urate pentru urechile fine ale sustinatorilor celor doi contracandidati. Well..... as zice ca Prostanacul si Fetita Chucky li se potrivesc mai bine :).
Cat despre restul candidatilor nu prea merita atentie.

In schimb vad ca domnul Antonescu in ultima vreme face turul televiziunilor in incercarea de a recupera procentele ce il despart de turul doi. Nu stiu daca acest lucru il va ajuta sau nu, dar prezenta sa devine chiar obositoare. De altfel discursurile celor doi lideri in Parlament - ma refer aici la dl. Geoana si dl. Antonescu au fost foarte agresive si pline de atacuri de joasa speta. Sunt convins ca echipele de campanie au ales aceste variante, dar aceste doua persoanje agresive si vulgare aparute din neant nu se potrivesc deloc acestor doi domni.
Sa ne aducem aminte de aparitia groteasca a dl. Geoana in campania pentru Primaria Bucurestiului cand acesta umbla in cizme si pufoaice prin cartierele marginase ale Bucurestiului.

Sunt convins ca o sa vedem in continuare aparitii din ce in ce mai absurde din partea celor doi.

Scrisoare de la Crin Antonescu

|
Dear Mr Stanescu,

We acknowledge receipt of your message and in answer to your question we would like to tell you, that there is no EU law specifying the number of parliamentary chambers in the national legislature in the EU member states, as this is subject to national laws. For further information about the form of government in the different EU member states, please contact the countries concerned.

For information about individual member states, we suggest that you contact the competent authorities of the countries you are interested in. You will find contact information on the website "EU Member States" at the following address:http://europa.eu/abc/european_countries/index_en.htm
We sincerely hope that the information provided will be of use to you.
With kind regards,
EUROPE DIRECT Contact Centre
www.europa.eu - your shortcut to the EU!
Voice your opinion on the EUhttp://europa.eu/debateeurope/index_en.htm

Traian Basescu implineste astazi 58 de ani

|

(Sursa foto: www.romanialibera.ro )

Totul pentru popor

|
http://www.realitatea.net/basescu--am-transferat-puterea-in-mainile-poporului--cand-am-vazut-ca-politicienii-nu-si-o-asuma_655502.html

Vezi ce presedinte ti se potriveste

|
http://www.evz.ro/alege-ti-presedintele/game.html

Pe cine sa votez?

|
Aseara stand la povesti cu prietenii mei din Sibiu am dezbatut tot felul de subiecte printre care si politica. M-a surprins faptul ca au dorit sa dezbatem acest subiect, dar ce m-a surprins cel mai tare este urmatoarea afirmatie:
" pai cu cine sa votam - cu Geoana Blegul; cu Vadim Balosul sau cu cel care poarta numele unei buruieni - Antonescu?!" =))
M-a bucurat sa aud ca nu au decat o singura optiune TRAIAN BASESCU.

Electoratul lui Oprescu - majoritar pro Basescu

|

Cititi pana la concluzie

|
http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/impreuna-12062.html

INCREDIBIL

|
http://markething.shortlist.ro/un-apel-straveziu/

ESTE INADMISIBIL ASA CEVA

|
http://www.zf.ro/zf-24/site-ul-de-campanie-al-lui-basescu-clonat-de-la-de-ce-le-e-frica-nu-scapa-la-de-ce-ti-e-frica-pasarica-staff-ul-presedintelui-a-preluat-rapid-site-ul-5074276/

Discurs Basescu la Iasi

|

Pro Basescu = DA la Referendum

|
Blogul Pro Basescu sprijina initiativa Presedintelui pentru Parlamentul unicameral cu un numar mai mic de parlamentari. In acest sens a fi alaturi de Basescu inseamna sa spui DA la Referendumul din 22 noiembrie.

Cine, cum, de ce???

|
Cine? Un grup de tineri care gandesc ca Basescu nu este raul major al Romaniei asa cum este prezentat in ultimele luni de zile;

Cum? Cu ajutorul unei platforme online unde ne putem exprima opiniile si gandurile despre Base si unde va asteptam pe cat mai multi;

De ce? Pentru ca noi credem ca Base reprezinta solutia optima pentru Romania actuala si trebuie sa promovam aceasta idee;

NB: acest blog nu reprezinta site-ul oficial al candidatului la Presedintia Romaniei Traian Basescu si nu este finantat de nici o organizatie politica sau apolitica;

In nici o situatie continutul acestui blog, integral sau partial, nu va putea fi interpretat ca reprezentand punctul de vedere oficial al candidatului la Presedintia Romaniei Traian Basescu sau ale echipei sale de campanie.

Blogul reprezinta un demers de bun simt al unor tineri cu viziuni si idei apropiate;

Blogul va contine opinii personale ale editorilor, link-uri catre articole, bloguri si website-uri precum si comentariile tuturor celor care ne vor citi.

Va astept pe toti la dialog si dezbatere.