Intoarcerea la ... origini???

|
Ieri, Catalin Tolontan a publicat pe blogul sau un articol care mi-a amintit de vremuri pe care le credeam demult apuse. Despre ce este vorba: in timpul meciului de marti seara dintre Unirea Urziceni si Sevilla (bravo lui Dan Petrescu si baietilor lui) comentatorul meciului a fost obligat, printr-o serie de sms-uri, sa aminteasca de prezenta in tribune a "prea marelui diplomat" Mircea Geoana, candidatul la Presedintia Romaniei. Deci marele democrat Geoana si-a pus catelusii sa faca in asa fel incat numele sau sa fie promovat si prin intermediul unui meci de Champions League. Asta chiar daca s-a facut fortand un comentator sa faca ceva ce nu isi doreste. Credeam ca dupa Impuscatu si dupa Arogantul (Adrian cel Cinstit) nu vom mai fi obligati sa asistam la asa ceva. Si totusi uite ca se poate. Asta este ce ne propune Geoana, papusarii lui (Hrebe, Marean, Nea Nelu) si grupul sau de presiune. Asa va arata viitorul acestei tari in cazul in care peste 8 zile nu vom stii sa le dam un vot in bot si sa-i trimitem in cartea de istorii penale a Romaniei. Si atunci oare cine o fi mai periculos pentru libertatea de exprimare??? Poate ne raspund maimutoii de la Antena 3 care in fiecare zi ne invata cine e democrat si cine nu.

Aveti aici articolul integral.

Mircea Geoana, escroc international

|
Din sapou:

"Acest articol este atât de socant, că multora nu le vine să creadă, că Mircea Geoană este un rechin atât de mare. Îi asigur însă pe cititori, că am toate documentele (cu număr de înregistrare, data, cine le-a semnat etc.) despre cele scrise în acest articol."

http://ro.altermedia.info/coruptie/mircea-geoan-escroc-international_1472.html

TRUCAJ

|
http://calinionescu1.wordpress.com/ pe acest blog va veti da seama clar ca este trucaj

"Chiar daca as vrea, nu pot vota PSD. Pentru ca nu pot uita."

|
http://www.zoso.ro/2009/11/romania-2000-2004.html
Romania 2000-2004
Doua lucruri mi-au ramas in minte de la alegerile din 2000:
1. Declaratia lui Adrian Nastase, prim-vicepresedinte la PSD: domnule Tuca,noi nu trebuie sa mai promitem nimic, ca lumea oricum ne voteaza. Nastaseavea dreptate. Romania incheia 4 ani de guvernare dezastruoasa siincompetenta a Conventiei Democrate pentru Romania (PNL, PD, PNT).Dezastruoasa pentru ca guvernul Ciorbea a fost nevoit sa masuri nepopularepentru a multumi FMI (chiar nu mai stiu de catre cine fusese contractatimprumutul pe care il plateam atunci). Incompetenta deoarece cei 15.000 despecialisti din "Contractul cu Romania" al CDR erau inexistenti,majoritatea fiind niste hoti mai mari decat pesedistii (vechii penelistisi penetisti erau bolnavi de putere, iar tinerii ca Muresan si Sarbu furaupe rupte). Romanii au votat disperati PSD, pentru ca "macar astia mai faccate ceva".
2.Declaratia lui Corneliu Vadim Tudor, in seara primului tur de scrutin: sastiti ca multi oameni de treaba din PSD m-au votat. Aveam sa ne dam seama lanumararea voturilor de ce pesedistii votasera cu Vadim. Iliescu a avut unplan diabolic atunci.
Dupa asta, au inceput patru ani de cosmar. Romania a dus-o rau in guvernareacederista, dar nu isi inchipuia ca o poate duce si mai rau. Catevaexemple, din memorie:
A fost perioada in care baronii locali isi consolideaza puterea,devenind mai mari, mai imbuibati, mai puternici. A fost perioada in care auaparut milionarii de carton. Il mai tine cineva minte pe Ovidiu Tender,devenit din chelner afacerist important?
A fost cea mai neagra perioada a justitiei, Romania incasand de la CEDOsuturi in fund cu nemiluita, incat stateam in picioare in banca, atat derau ne durea. Judecatorii sustinuti de sinistra Rodica Stanoiu (protejatalui Iliescu) refuzau retrocedari dupa retrocedari. O mai tine cineva mintepe Maria Huza?
A fost perioada in care procurorii se aruncau de la balcon dacaderanjau camarila. A fost perioada in care premierul Nastase interveneapersonal pentru a scoate de la inchisoare hoti. Il mai tine cineva mintepe Aurel Tarau, penalul aparat de si mai penalul Iorgovan?
A fost perioada in care presa a avut de ales intre publicitate de lastat sau picioare rupte (in fiecare an s-a consemnat un numar record dejurnalisti batuti, majoritatea in provincie).
A fost perioada in care s-a dat teapa Dracula Park. Il mai tine mintecineva pe Adrian Nastase cumparand actiuni din banii lui, care de fapt nuerau ai lui? Sau pe Dan Matei Agathon plantand palmieri la Mamaia?
A fost perioada in care FNIul a creat un milionar intangibil.
A fost perioada in care Victor Ponta a devenit dintr-un tinerel timidsi impiedicat (il stiu, ii cara mapa lui Nastase la facultate si nu era instare sa spuna cum il cheama) un viitor lider de succes. Mai tine cinevaminte conferinta cu Nastase si tabloul cu Titlulescu?
A fost perioada care a incurajat studentii. Cel putin pe doi dintre ei,care au vandut PSDului voturile studentilor si au ajuns mari. Nicu Banicioiudeputat si Luis Lazarus vedeta.
A fost perioada in care s-a facut cel mai mare jaf din fondul forestieral Romaniei. Politia incearca si acum sa dea de urma acelor de cravata de 8milioane si a hectarelor de padure cazute sub securile baronilor locali (cuajutorul baietilor din UDMR, sa nu uitam asta).
A fost perioada in care o singura firma obtine licenta de a importagrasime de foca (din ea se fac cosmeticele). Nu, nu e a lui Iliescu. A fostperioada in care o singura firma a obtinut licenta de a importa sine detren din Rusia. Nu, nu e a lui Vacaroiu.
A fost o perioada stearpa pentru investitii. Iubitilor conducatori le-amers buhul ca au comisionul mare, asa ca majoritatea celor care voiau sainvesteasca au ocolit Romania. Singurii care vin in tara sunt dubiosii de laBechtel, cu care statul roman semneaza un contract al naibii dedezavantajos, Mittal si alti dornici de mocangeli. E vremea privatizariipe un euro. E perioada falimentarii uzinei, cumpararii de catre directorpe bani putini si revandut pe bucati cu milioane. E vremea comisioanelorascunse.
A fost perioada retehnologizarii hidrocentralelor de la Portile deFier. Dan Ioan Popescu a devenit la fel de bogat ca Adrian Nastase, lucrucare nu ii cade bine. Firma aleasa pentru retehnologizare era o dubiosenieelvetiana (VA Tech), care reuseste performanta de a produce pagubeinsemnate (palete crapate dupa repatie, motoare arse, nema garantie). Ilmai tine cineva minte pe Buzaianu?
A fost perioada programului ANL, adica a aparitiei a inca unuimilionar, in persoana lui Miron Mitrea, fost lider sindical la Metrorex.Blocurile sunt facute in graba, materialele proaste, nefinisate,apartamentele improprii. Primii pe listele de beneficiari: clientela PSD.
A fost perioada programului "cornul si laptele", o alta sursa de banipentru camarila lui Nastase, reprezentata aici de diverse firme deapartament, care au devenit brusc brutarii si laptarii.
A fost perioada in care un tortionar devenea deputat PSD. Care dispare3 ani din tara, de frica procurorilor. Da, Ristea Priboi.
A fost perioada in care singurul act de coruptie e cand un oficial alGuvernului e prins in flagrant cerand mita pentru Secretarul General alGuvernului, Serban Mihailescu (aka Micki Spaga), actual deputat. Mita erapentru Prim-Ministru, dar nu a facut puscarie decat Fanel Pavalache.
A fost perioada in care UE nici nu voia sa auda de Romania lui Nastasesi Iliescu.
De ce am scris ditai polologia? Pentru ca unii dintre noi nu vrem si nuputem sa uitam cum era. Pentru ca tot aud tineri care spun ca vor votaGeoana, ca PSD e un partid bun, fara sa stie cine sunt si ce au facutpentru tara asta Iliescu, Hrebenciuc, Cozmanca, Micki Spaga, GenicaBoerica, Culita Tarata, Raducanoiu, Stanoiu, Andronescu, DIP, Musetescu,Miron Cozma, Vacaroiu, Paunescu…
Chiar daca as vrea, nu pot vota PSD. Pentru ca nu pot sa uit.

Dictatorul Basescu si Democratul Geoana

|
Eu chiar m-am saturat de Basescu. Toata ziua, buna ziua, Basescu in sus, Basescu in jos. El le face, el le desface. Deci eu zic sa-l sanctionam la vot si sa-l dam jos. O merita!!!! E un dictator. Si cred ca ar trebui sa-l votez pe Geoana. Si el o merita!!!! E un democrat. Si am sa explic despre ce este vorba printr-o comparatie sumara:
Basescu este un dictator: este deja un fapt axiomatic, lucru dovedit si paradovedit si in plus am auzit si la televizor despre asta: ma uit zilnic la Antena 3 si acolo sunt niste domni si doamne care imi spun asta in fiecare zi. Si care mai mult, il si injura pe dictator zilnic si il vorbesc de rau. Sunt niste oameni foarte curajosi. Fac asta de vreo 4 ani in fiecare seara si nu patesc nimic. Cred ca ori nu emit din Romania ori sunt inconstienti. Ori poate dictatorul nu ii aude si atunci au noroc. Sau poate dictatorului ii place pe baieti si astfel ii lasa sa vorbeasca. E acolo un baiat foarte curajos...nu Gadea, nu Stan, hapciu, hapciu, hapciuvica sau Ciuvica. Asta e erou cu adevarat! Il vorbeste de rau pe Basescu in fiecare zi si nu pateste nimic. Ehe, daca era el pe vremea lui Nastase cel cinstit, frate de partid cu Geoana cel democrat si arunca pe internet ceva articole ce mai dormea el la mititica. Cateva zile, nu mult. Dar oricum e prieten acum cu Nastase cel nastrusnic si de graba bagator la puscarie si trag amandoi in dictator. Si culmea, dictatorul nu le face nimic. Nu stiu ce sa mai zic!

Dar sa va zic de altceva:
Geoana este un democrat: si asta este deja demult dovedit. Face parte dintr-un partid democrat. Chiar social-democrat! Un partid cu multiple radacini comuniste, ptiu am vrut sa spun democrate. Partidul acela care chema minerii sa ne invete democratie in Bucuresti si sa planteze panselute cu maciuca. Partidul acela care a sprijinit privatizarea si trecerea proprietatilor statului in proprietatea privata a catorva baieti destepti de pe aici sau pe de afara pe bani putini pentru stat si multi pentru cei care privatizau. Geoana este democrat: la el in partid toata lumea comenteaza liber si orice fara frica. Doar pe Mitrea l-a mancat limba, l-a vorbit de rau pe Mircea si hop dupa ce a condus campania partidului s-a trezit pus pe bara. Democratia nu e ca dictatura...aici cine vorbeste in plus vorbeste...afara. Ma rog cu ceva mici obiectii: poti fi facut prostanac si Iliescu devine sfatuitorul tau, poti fi facut mincinos si Antonescu primeste cadou jumatate de guvern. Asa da democrat. Nu l-ar calca nimeni si nimic in picioare. Doar Iliescu, Vanghelie, Hrebe cel vesnic, Patriciu, Voiculescu, Vantu sau oricine altcineva care ar dori asta. Nu ca un dictator: il injura oamenii aia la A3 in fiecare seara si el se sterge pe fata de flegmele primite si continua sa vorbeasca oamenilor despre aceleasi lucruri: popor, lupta cu grupurile de interese, modernizarea statului, reformarea clasei politice.

Cand compar cum arata un dictator si cum arata un democrat prezentati in oglinda televizorului meu in anul de gratie 2009 imi dau seama ca am un televizor stricat. Sau nu! Si suntem manipulati in fiecare zi si a inceput sa ni se arate albul negru si negrul alb. Democratul ca dictator si viceversa. Si atunci poate trebuie sa inchid temporar pana la alegeri anumite Antene pentru a intelege mai bine Realitatile si pentru a putea sa-mi exercit votul nemanipulat. Si atunci sigur Geoana democratul nu va primi votul meu si voi vota apasat pentru "dictatorul" Basescu. E mai sincer in demersul sau si mai putin influentabil decat prea marele diplomat!

Deja au inceput "miscarile"!

|
Antonescu a intrat in sectia de votare insotit de reprezentantul PNL in BEC, lucru total ilegal. De ce nu ne mira???? O sa va tinem la curent pe parcursul intregii zile.