Dictatorul Basescu si Democratul Geoana

|
Eu chiar m-am saturat de Basescu. Toata ziua, buna ziua, Basescu in sus, Basescu in jos. El le face, el le desface. Deci eu zic sa-l sanctionam la vot si sa-l dam jos. O merita!!!! E un dictator. Si cred ca ar trebui sa-l votez pe Geoana. Si el o merita!!!! E un democrat. Si am sa explic despre ce este vorba printr-o comparatie sumara:
Basescu este un dictator: este deja un fapt axiomatic, lucru dovedit si paradovedit si in plus am auzit si la televizor despre asta: ma uit zilnic la Antena 3 si acolo sunt niste domni si doamne care imi spun asta in fiecare zi. Si care mai mult, il si injura pe dictator zilnic si il vorbesc de rau. Sunt niste oameni foarte curajosi. Fac asta de vreo 4 ani in fiecare seara si nu patesc nimic. Cred ca ori nu emit din Romania ori sunt inconstienti. Ori poate dictatorul nu ii aude si atunci au noroc. Sau poate dictatorului ii place pe baieti si astfel ii lasa sa vorbeasca. E acolo un baiat foarte curajos...nu Gadea, nu Stan, hapciu, hapciu, hapciuvica sau Ciuvica. Asta e erou cu adevarat! Il vorbeste de rau pe Basescu in fiecare zi si nu pateste nimic. Ehe, daca era el pe vremea lui Nastase cel cinstit, frate de partid cu Geoana cel democrat si arunca pe internet ceva articole ce mai dormea el la mititica. Cateva zile, nu mult. Dar oricum e prieten acum cu Nastase cel nastrusnic si de graba bagator la puscarie si trag amandoi in dictator. Si culmea, dictatorul nu le face nimic. Nu stiu ce sa mai zic!

Dar sa va zic de altceva:
Geoana este un democrat: si asta este deja demult dovedit. Face parte dintr-un partid democrat. Chiar social-democrat! Un partid cu multiple radacini comuniste, ptiu am vrut sa spun democrate. Partidul acela care chema minerii sa ne invete democratie in Bucuresti si sa planteze panselute cu maciuca. Partidul acela care a sprijinit privatizarea si trecerea proprietatilor statului in proprietatea privata a catorva baieti destepti de pe aici sau pe de afara pe bani putini pentru stat si multi pentru cei care privatizau. Geoana este democrat: la el in partid toata lumea comenteaza liber si orice fara frica. Doar pe Mitrea l-a mancat limba, l-a vorbit de rau pe Mircea si hop dupa ce a condus campania partidului s-a trezit pus pe bara. Democratia nu e ca dictatura...aici cine vorbeste in plus vorbeste...afara. Ma rog cu ceva mici obiectii: poti fi facut prostanac si Iliescu devine sfatuitorul tau, poti fi facut mincinos si Antonescu primeste cadou jumatate de guvern. Asa da democrat. Nu l-ar calca nimeni si nimic in picioare. Doar Iliescu, Vanghelie, Hrebe cel vesnic, Patriciu, Voiculescu, Vantu sau oricine altcineva care ar dori asta. Nu ca un dictator: il injura oamenii aia la A3 in fiecare seara si el se sterge pe fata de flegmele primite si continua sa vorbeasca oamenilor despre aceleasi lucruri: popor, lupta cu grupurile de interese, modernizarea statului, reformarea clasei politice.

Cand compar cum arata un dictator si cum arata un democrat prezentati in oglinda televizorului meu in anul de gratie 2009 imi dau seama ca am un televizor stricat. Sau nu! Si suntem manipulati in fiecare zi si a inceput sa ni se arate albul negru si negrul alb. Democratul ca dictator si viceversa. Si atunci poate trebuie sa inchid temporar pana la alegeri anumite Antene pentru a intelege mai bine Realitatile si pentru a putea sa-mi exercit votul nemanipulat. Si atunci sigur Geoana democratul nu va primi votul meu si voi vota apasat pentru "dictatorul" Basescu. E mai sincer in demersul sau si mai putin influentabil decat prea marele diplomat!

1 comentarii:

Anonim spunea...

Mie imi pare unul dintre cei mai de treaba romani din cati am vazut, fac referire la Basescu ! Din cauza ca nimeni nu a mai incercat sa darame "coruptia din temelii" si pentru ca e un om corect si cinstit! Nu ajuns la guvernae fiindca e prost , stia ca se va ajunge la ceea ce se intampla in momentul de fata si iti dau un sfat: lasa Antena 3 , mai uita-te si la altceva, nu tot ce spun ei e corect ! Citeste si alte pareri ! Asia de la Antene de asta sunt pusi acolo , ca s-i critice pe cei de la guvernare fie PSD fie PDL ! Chiar crezi ca daca ajungea Geoana presedinte , nu se intampla la fel ? Nu te supara ce te critic , dar nu strica si alta parere !