Crin - baiat fin!

|
Vad ca apelativul de buruiana si blegul sunt un pic cam urate pentru urechile fine ale sustinatorilor celor doi contracandidati. Well..... as zice ca Prostanacul si Fetita Chucky li se potrivesc mai bine :).
Cat despre restul candidatilor nu prea merita atentie.

In schimb vad ca domnul Antonescu in ultima vreme face turul televiziunilor in incercarea de a recupera procentele ce il despart de turul doi. Nu stiu daca acest lucru il va ajuta sau nu, dar prezenta sa devine chiar obositoare. De altfel discursurile celor doi lideri in Parlament - ma refer aici la dl. Geoana si dl. Antonescu au fost foarte agresive si pline de atacuri de joasa speta. Sunt convins ca echipele de campanie au ales aceste variante, dar aceste doua persoanje agresive si vulgare aparute din neant nu se potrivesc deloc acestor doi domni.
Sa ne aducem aminte de aparitia groteasca a dl. Geoana in campania pentru Primaria Bucurestiului cand acesta umbla in cizme si pufoaice prin cartierele marginase ale Bucurestiului.

Sunt convins ca o sa vedem in continuare aparitii din ce in ce mai absurde din partea celor doi.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Stimate NTT (nu stiu de ce nu aveti curaj sa va prezentati sub adevaratul nume)

Nu cred ca se poate discuta in acest mod despre niste candidati la presedintie. Ce ar fi daca eu i-as spune lu Basescu al dumitale Chioru sau Gaozaru sau te miri cum altfel. Daca asa vrea sa faca campanie oamenii lu Basescu nu prea am ce sa discut. si nu inteleg de ce mai intai ii spuneti Prostanacul si Fetita Chucky si pe urma ii prezentati ca dl. Geoana si dl. Antonescu. Eu cred ca fiecare ar fi o solutie mai buna pentru Romania decat Besescu.

sper ca Basescu care este autorul acestui blog sa nu mi interzica comentariul si aiba curajul sa-l publice

Bogdan Sarpe

NTT spunea...

Stimate domnule Sarpe,
Poreclele de campanie sunt una, ce fac domnii respectivi in viata de zi cu zi este alta. Cat despre faptul ca oricare dintre ei ar fi o solutie mai buna, permiteti-mi sa ma indoiesc.
Cat despre curaj..... acesta va asigur ca este nemarginit.

Doru spunea...

Domnule Sarpe,

Nu as vrea sa discut cu dvs. pe seama postului lui NTT intrucat chiar el v-a dat raspunsul adecvat, as vrea doar sa va spun ca Traian Basescu nu este autorul acestui blog, autorii fiind cativa sustinatori ai acestuia. Cat priveste interzicerea unui mesaj, acest lucru nu s-a intamplat asa cum nu se va intampla niciodata. Asa cum Traian Basescu nu a interzis nici o publicatie care il critica si nici un ziarist critic la adresa sa nu a fost interzis, nici noi nu vom interzice nici un mesaj indiferent de cat de poztiv sau negativ fata de ideea acestui blog va fi.